Extra speeltuin De Route en toegangsweg KLJ en LRV verenigbaar

Op 10 oktober 2018, over deze onderwerpen: 11. Gemeenteraadsverkiezingen oktober 2018, 3. Jeugd, 4. Sport en Recreatie, 7. Openbare werken, Verkiezingen 2018

Toegangsweg kan blijven ... en speeltuin is mogelijk

Het gemeentebestuur zou van plan zijn om de toegangsweg naar de KLJ en de LRV aan de Route af te sluiten om er een speeltuin te bouwen voor de taverne De Route.  Als N-VA kunnen we extra speeltuigen alleen maar toejuichen.  Als is er op die plek natuurlijk wel al een speeltuin.  “We kunnen ons inbeelden dat de Bistro De Route graag een speeltuin in de nabijheid van het terras heeft.  Maar daarvoor moet de toegangsweg en tevens aanrijroute voor hulpdiensten naar de LRV en de KLJ niet verdwijnen.  Er is plaats naast de toegangsweg om een afgesloten speeltuin te maken, zelfs met enkele leuke speeltuigen over het grachtje dat er ligt.  Vinden de kinderen zeker spannend” licht gemeenteraadslid Denis D’hanis (N-VA) toe. 

Andere handelszaken ook een speeltuin?

“We vragen ons wel af of het huidig gemeentebestuur dan ook aan alle andere handelszaken die in concessie zijn een speeltuin gaan geven om nog maar te zwijgen over alle andere horecazaken die voor hun deur ook graag een speeltuintje hebben” werpt Vlaams Parlementslid en lijsttrekker Koen Danieëls (N-VA) op.  “Als er extra speeltuigen in onze gemeente zouden worden ingepland, lijkt het ons logisch dit in overleg te doen met de bevolking en verspreid over alle deelgemeenten.  Maar dat daarvoor perse nu snel voor 1 speeltuin de toegangsweg naar KLJ en LRV moet verdwijnen aan de Route is een gebrek aan creativiteit” besluiten Daniëls en D’hanis.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is