Nieuwjaarsontbijt N-VA Sint-Gillis-Waas

Op 29 januari 2017

Zondag 29 januari 2017 was er laat ons zeggen naar jaarlijkse gewoonte, het nieuwjaarsontbijt van onze plaatselijke N-VA afdeling, in de BIB-zaal van Sint-Gillis-Waas. Ook dit keer was er weer een grote opkomst.

Na eerst een glas te klinken op het nieuwe jaar. Was er daarna eerst een toespraak van onze voorzitter, Harry Caslo. Vervolgens was het aanschuiven aan het lekker en verzorgd ogende ontbijt.

Tijdens het ontbijt was er nog een toespraak van fractieleider in het OCMW, David Cappaert, en van fractieleider in de gemeenteraad, Guido De Lille die op een fraaie manier uit de doeken deed, waar de fractie het voorbije jaar aan had gewerkt,en wat ze in petto heeft voor het komende jaar. Kort samengevat het volgende: In 2017 blijven wij ons kritisch oppositiewerk verderzetten. Want ook in Sint-Gillis-Waas en zijn deelgemeenten is er nog heel wat ruimte voor verbeterende verandering.  Het gebrek aan onderhoud van wegen en grachten, de erbarmelijke staat van voetpaden, fietspaden en wegen wordt maar niet opgelost, terwijl de schuldenberg stijgt door de keuze van de huidige CD&V-meerderheid voor een megalomaan nieuw gemeentehuis.

Tot slot was er ons Vlaams Parlementslid Koen Daniëls die stilstond bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, de visie volgens de media, en dan hetgeen de media niet of nauwelijks haalde, maar die toch zo belangrijk zijn om een objectieve berichtgeving te verkondigen.

Na dit alles werdt er nog geruime tijd nagepraat over vele actuele zaken, en dit op een gezellige en aangename sfeer.

Toch nog een woord van "dank u wel" aan de vrijwilligers die hun uiterste best hebben gedaan om dit nieuwjaarsontbijt tot een succes te laten worden.Bij deze kunnen we dan ook terugblikken op een geslaagd nieuwjaarsontbijt.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is