N-VA Sint-Gillis-Waas heeft nieuwe voorzitter, ondervoorzitter en secretaris

Op 6 mei 2022, over deze onderwerpen: 12. Allerlei

De voltallige ledenvergadering van N-VA Sint-Gillis-Waas heeft met een volstrekte meerderheid een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter verkozen.  Elke drie jaar mogen alle leden zich uitspreken over hun bestuur. Lauren Van Guyse zal de fakkel overnemen van uittredend voorzitter Danka De Wert.  

Lauren (Sint-Gillis-Waas/Sint-Pauwels) is 25 jaar, heeft een bachelordiploma wiskunde en bewegingsrecreatie en een master politieke communicatie. Je kan haar tegenkomen in een grootwarenhuis in Sint-Gillis-Waas en in het Vlaams Parlement in Brussel.  Paul De Saegher kent De Klinge van binnen en van buiten en dat al 68 jaar.  Ook de vorige bestuursperiode was hij ondervoorzitter en zetelt samen met Lauren in het Bijzonder Comité Sociale dienst van de gemeente.  Het bestuur heeft Dirk Steenssens (59) uit Sint-Pauwels aangeduid als secretaris.  Dirk bracht o.a. de wantoestanden van de werken in de sociale woningen in De Bagonie onder de aandacht.

“Als voorzitter kan ik door mijn beide jobs letterlijk de Dorpsstraat naar Brussel brengen en Brussel naar de Dorpsstraat.  Met mijn jeugdige enthousiasme aangevuld met de ervaring van Paul De Saegher als ondervoorzitter vormen we het ideale duo om onze afdeling verder vorm te geven.  De gedrevenheid en sociale bewogenheid van Dirk Steenssens als secretaris maakt ons kernbestuur compleet ” aldus kersvers voorzitter Van Guyse die nog meegeeft trots te zijn op het bevlogen bestuur en de inzet van Vlaams Parlementslid Koen Daniëls en de N-VA gemeenteraadsleden en mandatarissen.

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is